Zakintos

Zakintos - Grčka

Zakintos ili Zante najjužnije ostrvo i treće po veličini u Jonskom moru. Ostrvo bogate i guste vegetacije, poznato i kao dom ugrožene vrste kornjača Caretta-Caretta. Ostrvo karakteriše blaga klima, mnoštvo peščanih plaža (najpoznatije plaže Navagio, Laganas, Vasilikos, Tsivili...), morske uvale i pećine među kojima je najpoznatija Plava pećina. Zakintos je i ostrvo sa bogatom kulturom i tradicijom. Pored istoimenog grada Zakintos, koji je i administrativni centar na ostrvu, najpoznatija turistička mesta su Argasi, Laganas, Tsivili...VILA IRIDANalazi se u mestu Argassi.Od plaze je udaljena oko 450m.U svom sastavu poseduje 1/2 studie,sa mogucnoscu doplate za pomocni lezaj.Svaki studio je opremljen mini kuhinjom,friziderom,terasom,TV-om,TWC-om I sefom.Koriscenje klime I sefa nije uracunato u cenu.Doplata se vrsi na licu mesta.

 

VILA KAKTUS - LAGANAS

VILA KAKTUS: Nalazi se na oko 300 metara od centra Laganasa, i na oko 150 metara od plaže.

Opis: Vila Kaktus je izuzetan objekat, na jako dobroj poziciji. Nalazi se u neposredno iza hotela Kaktus i gostima vile su na raspolaganju sadržaji koje koriste i gosti hotela (bazen, WI-FI internet konekcija,  bar pored bazena, snek-bar, ...). Vila Kaktus u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem i sefom čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (7 € dnevno po studiju za klima uređaj i 2 € dnevno po studiju za sef). Ove doplate nisu obavezne.

NAPOMENA: gosti koji su smešteni u vili Kaktus mogu koristi bazen hotela Kaktus.

Opširnije...

 
 

VILA STRATOS - LAGANAS

VILA STRATOS: Nalazi se na oko 100 metara od mora i na oko 300 metara od centra Laganasa.

Opis: Vila Stratos se nalazi u mirnoj uličici na oko 250 metara od glavne ulice Laganasa. Vila je jako blizu prelepe peščane plaže. U svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna.

Opširnije...

 
 

VILA ASTERIAS - LAGANAS

VILA ASTERIAS: Nalazi se na oko 100 metara od mora i na oko 300 metara od centra Laganasa.

Opis: Vila Asterias u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. U četvorokrevetnom studiju moguće je smestiti tri odrasle osobe, ili dve odrasle osobe i dvoje dece starosti do 12 godina. Svaka smeštajna jedinca ima kupatilo (tuš/WC), čajnu kuhinju, balkon, TV, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna.

Opširnije...

 
 

VILA SORENTO - LAGANAS

VILA SORENTO: Nalazi se na oko 400 metara od mora i na oko 10 minuta hoda od centra Laganasa.

Opis: Vila Sorento se nalazi u mirnijem delu Laganasa. U svom sastavu ima dvokrevetne studije. Smeštena je u sopstvenom dvorištu i ima privatni bazen. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo (tuš/WC), čajnu kuhinju, balkon, TV. Vila Sorento ne raspolaže klima uređajem.

Opširnije...

 
 

Najnovije u ponudi